SCC Omega Team

Европейско първенство за Ивана Тонкова и Даниел Тодоров

Двама състезатели от отбора на КСК Омега Тийм Ивана Тонкова и Даниел Тодоров, имат официално повиквателно от Българска Федерация Колоездене за участие в Европейското първенство по колоездене, което ще се проведе в периода 8-12 септември 2021 година, Тренто, Италия.

Ивана и Дани ще бъдат част от националния отбор на България. За представителя ни от силния пол това е първо участие в подобен форум, тъй като едва сега Дани достигна необходимата възраст – първа година в категория юноши старша. Участието му е с всички наши надежди да покаже наистина големите си възможности, както и да трупа опит в състезания от толкова голям ранг.

Даниел Тодоров

Ивана вече има опит зад гърба си в подобни форуми и това й дава преднина и увереност. Изпращаме състезателката ни в много добра форма и с надеждата, че ще подобри всички постижения, които до този момент е показвала на състезания от такъв ранг. Тя го може!

Ивана Токова, Добри Деспотов, Таня Александрова

Дисциплините, в които ще участват състезателите ни са:

– 08.09.21 – Ивана Тонкова – Индивидуално бягане по часовник, 22,5 км. Трасето е вътре в града, с много завои. Изключително сложно и технично.

– 10.09.21 – Общ старт и за двамата ни състезатели. Трасето за девойки старша възраст е с обща дължина от 68 км, а за юноши старша възраст – 110 км. Отново ще се състезават вътре в града и отново трасето ще бъде изпълнено с много завои и ще изисква добра техническа подготовка.

Успех на Ивана и Дани и сърдечно им желаем да постигнат това, за което наистина са готови, защото то е много!

SCC Omega Team