SCC Omega Team

Нови пистови велосипеди за отбора ни

С огромно щастие и голяма благодарост нашият колоездачен клуб – SCC Omega Team може да се похвали с 10 нови пистови велосипеда!

Шест от новите придобивки на клуба са подсигурени от г-н Георги Димов, кмет на Община Божурище. Признателни сме, че в тези трудни времена г-н Димов съумя да отделите от бюджета на Община Божурище, за да подкрепите както колоезденето, така и младите ни състезатели, като безвъзмездно подсигури част от така нужните им нови пистови велосипеди. Щастливи сме, че без колебания откликна на молбата ни и за пореден път доказа, че и спортът в Божурище може да бъде на ниво. Подкрепата на г-н Димов, позитивното му отношение и професионализмът му са благодетели, които ние оценяваме и се радваме, че заедно имаме удоволствието да популяризираме колоезденето в Общината ни и да покоряваме националните и световни подиуми. Благодарим!

Големи благодарности изказваме и към едни големи хора и човеци, които винаги са били на разположение да помогнат на клуба ни и винаги са се радвали на успехите ни сякаш са техни. А всъщност, те наистина са и техни, защото без подкрепата им нищо нямаше да е същото. Bike Spot, сърдечно благодарим за четирите пистови велосипеда, които подсигурихте на състезателите ни, за всички резервни части, с които ни снабдявате и за всяка друга подкрепа, която оказвате на отбора ни!